Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččino jarní dušené kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 749 kJ /
1 135 kcal
Bílkoviny26,15 g
– z toho živočišné bílkoviny1,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,90 g
Tuky27,42 g
– nasycené4,85 g
– nenasycené21,64 g
–– mononenasycené17,06 g
–– polynenasycené4,58 g
––– omega 30,16 g
Vláknina31,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,70 g
Sacharidy140,93 g
– cukry33,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mořské soli Sůl mořská 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě namletého černého pepře Pepř černý 2.5 g
4 ks 4 ks kuřecího stehna nebo čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 ks 2 ks pórku Pórek čerstvý 600 g
2 ks 2 ks velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 ks 2 ks řapíkatý celer Celer řapíkatý
350 g 350 g malých brambor Brambor zimní 350 g
2 snítka 2 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
4 ks 4 ks bobkového listu Bobkový list sušený
4 snítka 4 snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
250 ml 250 ml suchého bílého vina Víno bílé suché 250 ml
250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.