Nutriční hodnoty (Babiččino jarní dušené kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,90 g |
Tuky | 27,42 g |
– nasycené | 4,85 g |
– nenasycené | 21,64 g |
–– mononenasycené | 17,06 g |
–– polynenasycené | 4,58 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 31,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 140,93 g |
– cukry | 33,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mořské soli | Sůl mořská | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě namletého černého pepře | Pepř černý | 2.5 g |
4 ks 4 ks kuřecího stehna nebo čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 ks 2 ks pórku | Pórek čerstvý | 600 g |
2 ks 2 ks velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 ks 2 ks řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
350 g 350 g malých brambor | Brambor zimní | 350 g |
2 snítka 2 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 ks 4 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
4 snítka 4 snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
250 ml 250 ml suchého bílého vina | Víno bílé suché | 250 ml |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá |