Nutriční hodnoty (Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 105,00 g |
| – nasycené | 51,25 g |
| – nenasycené | 52,50 g |
| –– mononenasycené | 45,00 g |
| –– polynenasycené | 7,50 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,13 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké Portobello žampiony | Portobello čerstvá | |
| 1 1 a půl hrnku uvařených libovolných polévkových těstovin | Těstoviny pšeničné | |
| 100-150 g 100-150 g slaniny | Špek | 125 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 2-3 KL 2-3 KL Passata di Cipolla | ||
| jarní cibulka, pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| proužky tvrdého sýra (ementál, eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% |