Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 693 kJ /
6 141 kcal
Bílkoviny217,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny217,50 g
Tuky251,06 g
– nasycené37,37 g
– nenasycené212,79 g
–– mononenasycené148,34 g
–– polynenasycené64,45 g
––– omega 31,28 g
Vláknina266,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,04 g
Sůl27,64 g
Sacharidy620,42 g
– cukry216,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených bílých fazolí Fazole bílé 500 g
400 g 400 g mraženého hrášku (jen jsem ho nechala rozmrazit, jinak není potřeba tepelně upravovat) Hrášek zelený mražený 400 g
160 g 160 g tahini Tahini 160 g
160 ml 160 ml olivového oleje Olej olivový 160 ml
18 g 18 g soli Sůl mořská 18 g
15 g 15 g česneku Česnek čerstvý 15 g
20 20 g lístků čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
70 ml 70 ml citronové šťávy Šťáva z citrónu 70 ml
12 g 12 g mletého římského kmínu Římský kmín mletý 12 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
90 90 g zeleninových hranolek (nakrájené kousky zeleniny o délce cca 8-10 cm) - použila jsem mrkev, okurek, žlutou a oranžovou papriku, ale hodí se i jiné druhy papriky, čerstvý celer… Mrkev čerstvá 4500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.