Nutriční hodnoty (Listový závin s kopřivami na Zelený čtvrtek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 560 kJ / 1 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 127,70 g |
– nasycené | 49,04 g |
– nenasycené | 67,21 g |
–– mononenasycené | 32,39 g |
–– polynenasycené | 34,82 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 105,44 g |
– cukry | 8,94 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g listového těsta | Listové těsto | 300 g |
150 g 150 g moravského uzeného masa | Vepřová kýta uzená | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
miska miska kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
kmín | Kmín | |
sezamové semínko | Sezam loupaný | |
lněné semínko | Lněná semínka |