Nutriční hodnoty (Jehněčí rolka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 271 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,52 g |
| Tuky | 5,32 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 1,73 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 11,38 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,11 g |
| – cukry | 3,34 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jehněčího pupku | ||
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 10 10 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |