Nutriční hodnoty (Kjuflety - Bulharsko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 776 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g |
Tuky | 24,38 g |
– nasycené | 5,80 g |
– nenasycené | 11,93 g |
–– mononenasycené | 9,70 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 46,30 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
3 3 syrové brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žemle | Houska pšeničná | |
trochu trochu mléka na namočení žemle | Houska pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
asi 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trochu trochu oleje pod cibuli | Cibule čerstvá |