Nutriční hodnoty (Kjuflety - Bulharsko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 776 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g |
| Tuky | 24,38 g |
| – nasycené | 5,80 g |
| – nenasycené | 11,93 g |
| –– mononenasycené | 9,70 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 11,50 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 46,30 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 3 3 syrové brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žemle | Houska pšeničná | |
| trochu trochu mléka na namočení žemle | Houska pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| asi 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| trochu trochu oleje pod cibuli | Cibule čerstvá |