Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kjuflety - Bulharsko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 776 kJ /
902 kcal
Bílkoviny119,91 g
– z toho živočišné bílkoviny113,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,23 g
Tuky24,38 g
– nasycené5,80 g
– nenasycené11,93 g
–– mononenasycené9,70 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,09 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy46,30 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
3 3 syrové brambory Brambor zimní 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žemle Houska pšeničná
trochu trochu mléka na namočení žemle Houska pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
svazek svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
asi 250 g 250 g rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu oleje pod cibuli Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.