Nutriční hodnoty (Brynzová polévka s bramborami, haluškami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 290 kJ / 1 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,11 g |
| Tuky | 123,21 g |
| – nasycené | 65,06 g |
| – nenasycené | 55,31 g |
| –– mononenasycené | 47,24 g |
| –– polynenasycené | 8,06 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 9,86 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,97 g |
| Sůl | 7,55 g |
| Sacharidy | 52,55 g |
| – cukry | 12,25 g |
| ––– laktóza | 4,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 0,5 dl 0,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| polohrubá mouka dle potřeby | Mouka pšeničná polohrubá |