Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraběnčiny francouzské brambory

Máme pro vás tip na oběd - jednoduché francouzské brambory s mletým masem a žampiony. Recept je opravdu jednoduchý a zvládne ho úplný začátečník. I vaše děti mohou připravit výborný rodinný oběd, na kterém si všichni pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (108×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 9. 2009 20:35

Suroviny

Porce: 4

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 750 kJ / 3 764 kcal
Bílkoviny212,26 g
Tuky152,19 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,50 g
Sacharidy362,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Nouzov

20. 8. 2022 11:03

Velice chutné jídlo

oring

3. 3. 2020 12:59

Právě jsme dojedli. Naprosto vynikající. Uděláno jen s malými obměnami:yes:

Ludmila B Ludmila B

14. 9. 2017 18:30

moc dobrý receptík :yes:

Marie Ratajská

25. 2. 2017 13:07

Dnes jsem je dělala a přidala ovařenou brokolici, místo smetany na vaření rozšlehala zakysanou v mléce a rodina si jen pomlaskávala.Prostě mňamka. :-):-8

evula

4. 11. 2016 18:39

Nevím, jestli je to musaka, do té dávám ještě jinou zeleninu, ale příbuzenský vztah tu bude a je pravda, že musak je na Balkáně tolik co ve střední Evropě bramborových salátů. Ale to jen reaguji na komentáře, autorka recept nazvala krásně poeticky a já určitě vyzkouším.

martiline martiline

25. 5. 2016 14:19

Dnes vyzkoušeno a pochutnali jsme si. :-) Moc dobré. :-8

KuchtaPaja

21. 5. 2016 14:00

naprosto vynikajici! Dneska jsme meli na obed a moc jsme si vsichni pochutnali. Stravnikum pry jidlo chutnalo vic nez prava musaka :-)

Renáta Pálová

25. 2. 2016 17:22

Včera jsem je dělala moc dobréééé:yes::-p

kustka kustka

2. 9. 2015 08:26

Krása-určitě vyzkouším.:yes:

Iveta

21. 5. 2015 11:39

Já je dělám ze syrových brambor.Umyju je a pokrájím,pekáček zakryju alobalem a po 20minutách odklopím a dopeču,tak aby byla kurčička a jde to bez vaření ;-):-))

Martina.13 Martina.13

20. 5. 2015 07:27

Vděčná chutnající klasika...., možnost různých obměn...., já mleté maso orestuji a vyškvařený tuk, vyliji, odlehčím celé, poměrně kalorické jídlo, a místo žampionů, jakékoliv houby u nás nic moc v oblibě..., nahradím pórkem na kolečka....Také zalívám smetanou, jak 33%, tak jsem zkoušela i odlehčenou smetanu na vaření 10% a obě varianty byly chutné, i když ta tučnější, byla přeci jen o vous lepší ;-)

Vesna

15. 5. 2015 15:33

Tak tohle je musaka...děla se na Balkáně...originální recept je nakrájené bramborové plátky,které můžeme předvařit, poskládat jednu vrstvu na pekáček, zamícháme připravené maso jak je tady v receptu a další vrstva brambor. Dáme v troubě péct a před koncem zalijeme smetanou a šlehaných vajec a posypeme syrém. Je to mnamka :yes::-*

Fany

13. 5. 2015 16:26

Super recepty..A toto zkusím už se těším...

Věra Kochová

2. 5. 2015 21:06

Hurá na dobrý naminky

Jitule-cibule Jitule-cibule

14. 3. 2015 21:05

Safra, to bude mňamka, v týdnu budou bez masa jen s žampióny a někdy příště i s mletým, už se těším a bodíček letí ;-)
:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzske brambory francouzské brambory recept francouzské brambory v troubě francouzské brambory se smetanou zapečené francouzské brambory v troubě francouzské brambory recept super cz recept francouzské brambory francouzský brambory zapečené francouzské recepty hraběnčiny zapečené brambory francouske brambory recept na francouzské brambory francouzke brambory recepty francouzské brambory francouzsky brambory hrabenciny zapekane brambory francouzské brambory vaření cz francouske brambory recept francouske brambory video francouzske brambory s mletým masem

Suroviny: brambory, maso mleté, sýr tvrdý, smetana na vaření, žampiony sterilované, cibule, koření grilovací, sádlo

TopRecepty.cz

Hraběnčiny francouzské brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yrL6