Nutriční hodnoty (Davídkova kuřecí prsíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 304 kJ / 1 985 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 250,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,43 g |
| Tuky | 87,74 g |
| – nasycené | 10,33 g |
| – nenasycené | 73,64 g |
| –– mononenasycené | 56,16 g |
| –– polynenasycené | 17,48 g |
| ––– omega 3 | 5,76 g |
| Vláknina | 5,86 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,57 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 45,77 g |
| – cukry | 3,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička ostrého kečupu | Kečup ostrý | |
| 1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| nasekaný medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| nasekaný tymián | Tymián sušený | |
| namletý pepř 4 4 barev | Pepř černý mletý | |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený |