Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hermelín plněný jablky a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 507 kJ /
599 kcal
Bílkoviny28,73 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky43,35 g
– nasycené16,67 g
– nenasycené22,63 g
–– mononenasycené8,19 g
–– polynenasycené14,44 g
––– omega 32,49 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,00 g
Sacharidy20,68 g
– cukry15,78 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Hermelín nebo Camembert Hermelín 100 g
1 1 malé kyselé jablko Jablko čerstvé 150 g
kousek kousek másla Máslo kravské
cca 10 půlek 10 půlek vlašských ořechů nasekaných nahrubo Vlašské ořechy
cca 15 kuliček 15 kuliček růžového pepře (lehce podrtíme, ne na prach) Pepř růžový
2 PL 2 PL mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
kousek kousek másla na obalení Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.