Nutriční hodnoty (Hermelín plněný jablky a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 507 kJ / 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 43,35 g |
| – nasycené | 16,67 g |
| – nenasycené | 22,63 g |
| –– mononenasycené | 8,19 g |
| –– polynenasycené | 14,44 g |
| ––– omega 3 | 2,49 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 20,68 g |
| – cukry | 15,78 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Hermelín nebo Camembert | Hermelín | 100 g |
| 1 1 malé kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| cca 10 půlek 10 půlek vlašských ořechů nasekaných nahrubo | Vlašské ořechy | |
| cca 15 kuliček 15 kuliček růžového pepře (lehce podrtíme, ne na prach) | Pepř růžový | |
| 2 PL 2 PL mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| kousek kousek másla na obalení | Máslo kravské |