Nutriční hodnoty (Hermelín plněný jablky a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 507 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 43,35 g |
– nasycené | 16,67 g |
– nenasycené | 22,63 g |
–– mononenasycené | 8,19 g |
–– polynenasycené | 14,44 g |
––– omega 3 | 2,49 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 20,68 g |
– cukry | 15,78 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hermelín nebo Camembert | Hermelín | 100 g |
1 1 malé kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
cca 10 půlek 10 půlek vlašských ořechů nasekaných nahrubo | Vlašské ořechy | |
cca 15 kuliček 15 kuliček růžového pepře (lehce podrtíme, ne na prach) | Pepř růžový | |
2 PL 2 PL mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
kousek kousek másla na obalení | Máslo kravské |