Nutriční hodnoty (Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 253 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 34,90 g |
| – nasycené | 8,71 g |
| – nenasycené | 21,51 g |
| –– mononenasycené | 4,16 g |
| –– polynenasycené | 17,35 g |
| ––– omega 3 | 2,92 g |
| Vláknina | 6,15 g |
| Cholesterol | 29 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 29,77 g |
| – cukry | 23,90 g |
| ––– laktóza | 8,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vanička vanička hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 1 1 sladké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 100-120 100-120 g nivy | Niva 50% t. v s. | |
| 200 g 200 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 200 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hrubě nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 37.5 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| smetana nebo mléko na zředění | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý |