Nutriční hodnoty (Úplně jiný tatarák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,22 g |
| Tuky | 13,38 g |
| – nasycené | 2,31 g |
| – nenasycené | 10,89 g |
| –– mononenasycené | 9,22 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 1,04 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 2,98 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g hovězího masa vhodného na tatarák | Hovězí kýta | 125 g |
| 20 g 20 g plocholisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 20 g |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 KL 1 KL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| topinky k podávání |