Nutriční hodnoty (Těstoviny zapékané s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 413 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,20 g |
| Tuky | 65,78 g |
| – nasycené | 30,59 g |
| – nenasycené | 25,03 g |
| –– mononenasycené | 20,30 g |
| –– polynenasycené | 4,73 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 854 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,13 g |
| Sacharidy | 302,10 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl (nemusí být) | Sůl mořská |