Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík v másle

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

3. 12. 2009 21:32

Suroviny

Porce: 1 kralik

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 348 kJ / 1 039 kcal
Bílkoviny4,06 g
Tuky104,11 g
Vláknina8,72 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

recept na webe a v radiu uverejnila pani Daniela z Krompach.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PetraZetochova PetraZetochova

7. 4. 2023 11:54

Luxusní králík!!! Králíka jíme několikrát do roka, nejvíc ho dělám na smetaně, protože upečený byl vždy sušší. Tenhle je chuťově úžasný a pěkně šťavnatý. Děkuji moc za recept a ukládám. Chci nahrát i fotku,ale nějak nevím jak :_D

montypython

16. 8. 2013 12:29

foxyik: Pokud si neděláte doma vlastní hranolky a chcete opravdu dobré, pak můžu doporučit ty od McCaina. Jsou sice možná trošku dražší, ale ta bramborová chuť a křupavost za to stojí;-)

SKLAR

26. 12. 2011 13:18

Zítra bych rád udělal králíka podle tohoto receptu,ale nevím jak bude chutnat protože podle komentářů se líbí spíš fotka než chut.Aby vzhled nepředběhl chut! Tak nevím,ale risknu to a udělám ho tak.:-?

foxyik

14. 3. 2010 07:28

Ahoj hledala jsem jak upravím králíka.Děláme králíčka dost často-zdroj od babičky- a hledala jsem jak ho tentokrát udělat jinak než asi 3 způsoby, co znám.Dneska ihned vyzkouším tvůj receptík a k tomu mám teda hranolky a smetanovo-sýrovo-houbovou omáčku na přeliv.Jinak králík vypadá super.Přesně jak bych si představovala.:-p:yes:

Jenda1 Jenda1

6. 12. 2009 19:47

Vybusna, zajímavá úprava králíka a k tomu nádherná fotka umocňující recept. Jdu do sebe, budu se muset přihlásit do nějakého fotokroužku;-). :-!:-)):yes::yes::yes: +15

vybusna vybusna

6. 12. 2009 13:28

jana73...netaraj....foto je autetnticke a krasne...som rada kazdej fotke, lebo viem, ze jedlo zaujalo, urobila si mi velku radost.

jana73

6. 12. 2009 12:08

Tak jsme dnes měli k obědu a je to opravdu velká dobrota:yes:Králíka máme moc rádi, ale máme ho bohužel tak jednou, dvakrát do roka. Vybusná děkuji moc za dobrý recept a dovolila jsem si přidat fotku, ale vedle těch tvých nevím.:-K

monikaK

4. 12. 2009 10:43

Škoda,že se to nedá z těch fotek vytáhnout!králík fakt můžu :yes::yes:

spagetka spagetka

4. 12. 2009 10:24

To skvělý nápad a vypadá to :-p:-p:yes: Bodíka dávám hned, protože úplně to cítím a snad také budu mít příští týden slušného králíka, nebo aspoň část:-D

vybusna vybusna

4. 12. 2009 09:59

dakujem vsetkym za body....a musim sa k niecomu priznat...ja som si pamatala, ze v rubrike *jine maso* je kralik duseny v kapuste bez fotografie, tak som rozmrazila kralika a kupila si kapustu (u nas kel). a co sa nestalo...to vam nebol kralik ale kachna...skoro som odpadla, takze toto vsetko je bohapusta improvizacia narychlo. tak este raz dakujem. a ze je pekna fotografia....myslim, ze ked takto verejne napisem, to ze v poslednych mesiacoch to na topkach kvitne prekrasnymi fotkami pri vsetkych receptoch, mozeme vdacit maris a elize, pretoze oni nastolili taky trend, ze ked sme videli tie ich fotky, tak kazda z nas sa zacala snazit aby aj tie nase vyzerali aspon podobne ako tie ich. damy za tom vam je velka vdaka.

Lusinda79

4. 12. 2009 09:44

Báječná úprava králíka-dělám lehce podobně, máslo utřu s trochou hořčice a ml.paprikou, výpek zjemním lžící smetany.Pro suššího králíka je to ideální úprava.Máš úžasnou přílohu vybusna-kapusta, slaninka, pečený brambor.Ukládám a brzy vyzkouším.:yes::-*

mirca75 mirca75

4. 12. 2009 09:27

Výbušná:-)LUXUS:yes:;-).To vypadá vážně přepychově:-p,-jsi šikulka:-)a protože jsem se za 30let něco najedla králíků v různých úpravách:-p,tak boďka č.10 je tvá a už jí nikdo nesmaže;-):-D.

Patricie

3. 12. 2009 23:19

:-K:-KNo, to je krása. Krásné fotky a recept už mám uložený.:-K:yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2009 22:54

Hmm, moc dobrá úprava králíka.

Paprika Paprika

3. 12. 2009 22:23

Sakra já mám hlad :-(. Krásná barevná kombinace na fotce - velmi efektní ;-). Kombinaci králíka kapusty jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme. Ukládám.:yes::yes: ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: peceny kralik pečený králík recept králík pečený uprava králika uprava fotek online recept pečený králík pečený králík recepty králík pečený recept recepty pečeny kralík králik na kapuste fotky králíků kralik recepty králík úprava vaření-králík recept sakra kralík jak se dela peceny kralik králík s kapustou králík foto králík foto peceny kralik v alobalu

Suroviny: králík, máslo, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, koření, sůl, kůra citronová

TopRecepty.cz

Pečený králík v másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Q0Y