Suroviny
Porce: 1 kralik
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 104,11 g |
| Vláknina | 8,72 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Moje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Nejnovější recepty
Fazolová paštika
Přidáno před 5 minutami
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 35 minutami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 49 minutami
Kávový likér
daninako před 1 hodinou
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 1 hodinou
Hrstková polévka
lunav1 před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 4 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 11 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
peceny kralik,
pečený králík recept,
králík pečený,
uprava králika,
uprava fotek online,
recept pečený králík,
pečený králík recepty,
králík pečený recept,
recepty pečeny kralík,
králik na kapuste,
fotky králíků,
kralik recepty,
králík úprava,
vaření-králík,
recept sakra kralík,
jak se dela peceny kralik,
králík s kapustou,
králík foto,
králík foto,
peceny kralik v alobalu
Suroviny:
králík,
máslo,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření,
sůl,
kůra citronová
Komentáře (25)