Nutriční hodnoty (Tuňákový steak a máslová zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
Tuky | 106,64 g |
– nasycené | 14,64 g |
– nenasycené | 91,66 g |
–– mononenasycené | 78,90 g |
–– polynenasycené | 12,76 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 31,81 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 porce 3 porce steaku z tuňáka (2.5-3 cm silné) | Tuňák filet | |
hrubě mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
5 lžic 5 lžic extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
400 g 400 g libovolné zeleniny | Mrkev čerstvá | 400 g |
máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |