Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový steak a máslová zelenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 749 kJ /
1 135 kcal
Bílkoviny5,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,05 g
Tuky106,64 g
– nasycené14,64 g
– nenasycené91,66 g
–– mononenasycené78,90 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 30,13 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy31,81 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 porce 3 porce steaku z tuňáka (2.5-3 cm silné) Tuňák filet
hrubě mletý pepř čtyř barev Pepř barevný
5 lžic 5 lžic extra panenského olivového oleje Olej olivový 100 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
400 g 400 g libovolné zeleniny Mrkev čerstvá 400 g
máslo na dva prsty Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.