Nutriční hodnoty (Rizoto z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 548 kJ / 2 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,17 g |
Tuky | 22,70 g |
– nasycené | 13,52 g |
– nenasycené | 8,02 g |
–– mononenasycené | 4,29 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 23,64 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 445,12 g |
– cukry | 25,31 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší červená řepa nebo 2 menší | Červená řepa čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 dl 1 dl suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
500 g 500 g rýže arborio | Rýže bílá | 500 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g tymiánu | Tymián sušený | 50 g |
parmazán | Parmezán | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |