Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 548 kJ /
2 282 kcal
Bílkoviny47,90 g
– z toho živočišné bílkoviny6,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,17 g
Tuky22,70 g
– nasycené13,52 g
– nenasycené8,02 g
–– mononenasycené4,29 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,41 g
Vláknina23,64 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy445,12 g
– cukry25,31 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší červená řepa nebo 2 menší Červená řepa čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 dl 1 dl suchého červeného vína Víno červené suché 100 ml
500 g 500 g rýže arborio Rýže bílá 500 g
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
50 g 50 g tymiánu Tymián sušený 50 g
parmazán Parmezán
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.