Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beskydská houbová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 161 kJ /
278 kcal
Bílkoviny9,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,90 g
Tuky17,10 g
– nasycené11,16 g
– nenasycené5,73 g
–– mononenasycené5,21 g
–– polynenasycené0,52 g
––– omega 30,06 g
Vláknina19,45 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy12,16 g
– cukry5,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g různých hub Hřib čerstvý 300 g
masový vývar nebo voda Vývar masový
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
čtvrtina menšího květáku Květák čerstvý
kus kus pórku (asi 10 cm) Pórek čerstvý
malý paprikový lusk Paprika bílá čerstvá
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.