Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vařeným vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 646 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 75,80 g |
| – nasycené | 34,81 g |
| – nenasycené | 37,88 g |
| –– mononenasycené | 32,28 g |
| –– polynenasycené | 5,60 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,55 g |
| Sacharidy | 40,48 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vařeného masa | Vepřová kýta | 250 g |
| 4 4 velké ve slupce vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 80 g 80 g prorostlejší anglické slaniny (nebo dobrá uzená slanina) | Anglická slanina | 80 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 větší červená (nebo i žlutá) cibule | ||
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1-2 1-2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| cca 5 cca 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 1 1 plnější a 1 rovná KL grilovacího koření | Grilovací koření | |
| 1 KL 1 KL adžiky | Adžika | 5 g |
| několik lžic několik lžic vývaru z masa | Vývar masový |