Nutriční hodnoty (Vejce se sýrem do skla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 864 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,71 g |
| – nasycené | 11,31 g |
| – nenasycené | 12,91 g |
| –– mononenasycené | 10,65 g |
| –– polynenasycené | 2,26 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 791 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 2,78 g |
| – cukry | 0,68 g |
| ––– laktóza | 0,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 plátky 3 plátky Hermelínu | Hermelín | |
| 2-3 plátky 2-3 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 22.5 g |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| pažitka nebo zelená cibulka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |