Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny s omáčkou z rajčat a červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie39 039 kJ /
9 330 kcal
Bílkoviny268,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny268,60 g
Tuky54,16 g
– nasycené8,84 g
– nenasycené28,32 g
–– mononenasycené8,11 g
–– polynenasycené20,21 g
––– omega 30,30 g
Vláknina422,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,90 g
Sůl0,40 g
Sacharidy1 738,80 g
– cukry1 236,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g těstovin (fusilli, penne apod.) Těstoviny pšeničné 300 g
2 2 nasekané stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
400 400 g rajčat z konzervy (nebo čerstvá+rajčatové pyré) Rajče červené čerstvé 24000 g
400 g 400 g červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 30 g
1 lžička 1 lžička hořčicových semínek
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
salátové listy Salát listový čerstvý
rajčata Rajče červené čerstvé
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.