Nutriční hodnoty (Těstoviny s omáčkou z rajčat a červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 39 039 kJ / 9 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 268,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 268,60 g |
Tuky | 54,16 g |
– nasycené | 8,84 g |
– nenasycené | 28,32 g |
–– mononenasycené | 8,11 g |
–– polynenasycené | 20,21 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 422,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 1 738,80 g |
– cukry | 1 236,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g těstovin (fusilli, penne apod.) | Těstoviny pšeničné | 300 g |
2 2 nasekané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
400 400 g rajčat z konzervy (nebo čerstvá+rajčatové pyré) | Rajče červené čerstvé | 24000 g |
400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
1 lžička 1 lžička hořčicových semínek | ||
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
salátové listy | Salát listový čerstvý | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
olivový olej | Olej olivový |