Nutriční hodnoty (Polévka s koprem a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 650 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 18,67 g |
– nasycené | 12,16 g |
– nenasycené | 5,56 g |
–– mononenasycené | 5,03 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 34,90 g |
– cukry | 32,50 g |
––– laktóza | 28,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
0,1 l 0,1 l smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100.00000149011612 ml |
0,3 l 0,3 l vody | Voda | 300.00001192092896 ml |
1/4 1/4 kg žampionů na plátky | Žampion čerstvý | |
1 1 velká hrst nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 1 nadrobno nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |