Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s koprem a žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 650 kJ /
394 kcal
Bílkoviny20,78 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky18,67 g
– nasycené12,16 g
– nenasycené5,56 g
–– mononenasycené5,03 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy34,90 g
– cukry32,50 g
––– laktóza28,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
0,1 l 0,1 l smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 100.00000149011612 ml
0,3 l 0,3 l vody Voda 300.00001192092896 ml
1/4 1/4 kg žampionů na plátky Žampion čerstvý
1 1 velká hrst nasekaného kopru Kopr nať čerstvý
1 1 nadrobno nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.