Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy se smetanovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 829 kJ /
2 588 kcal
Bílkoviny51,10 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,38 g
Tuky32,13 g
– nasycené7,79 g
– nenasycené14,90 g
–– mononenasycené11,36 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,76 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy520,80 g
– cukry313,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
16 dkg 16 dkg cukru Cukr bílý 160 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
16 dkg 16 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
mandarinkový a broskvový kompot Broskev zavařená
šťáva z kompotu Šťáva z kompotu
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
olej na vymazání plechu Olej řepkový
hrubá mouka a vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.