Nutriční hodnoty (Ovocné řezy se smetanovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 829 kJ / 2 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,38 g |
| Tuky | 32,13 g |
| – nasycené | 7,79 g |
| – nenasycené | 14,90 g |
| –– mononenasycené | 11,36 g |
| –– polynenasycené | 3,54 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,76 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 520,80 g |
| – cukry | 313,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 16 dkg 16 dkg cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 16 dkg 16 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| mandarinkový a broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
| hrubá mouka a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |