Nutriční hodnoty (Jablečno-avokádový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 44,12 g |
| – nasycené | 6,49 g |
| – nenasycené | 37,36 g |
| –– mononenasycené | 32,01 g |
| –– polynenasycené | 5,35 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 16,59 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané máty | Sekaná vepřová | 15 g |