Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Směs na tortilu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 626 kJ /
3 018 kcal
Bílkoviny309,51 g
– z toho živočišné bílkoviny244,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,86 g
Tuky25,60 g
– nasycené7,31 g
– nenasycené14,23 g
–– mononenasycené7,03 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 32,79 g
Vláknina77,05 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 7,61 g
Sůl18,35 g
Sacharidy350,23 g
– cukry56,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule na půlkolečka Cibule čerstvá 70 g
2 2 špalíky pórku na proužky Pórek čerstvý
2 2 mrkve na kostičky nebo nudličky Mrkev čerstvá 100 g
2 2 červené špičaté papriky na půlkolečka Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 žluté papriky na tlustší nudličky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1/2 1/2 menší cukety na 1/4 kolečka Cuketa čerstvá 50 g
2 řapíky 2 řapíky řapík. celeru odvláknit, nakrájet Celer bulva čerstvá 1000 g
5 PL 5 PL salsy (ve sklen. lahvičce)
1 plechovka 1 plechovka mexických fazolí s kukuřicí Fazole červená ledvina sterilované
1 1 menší plechovka kukuřice Kukuřice sterilovaná
2 2 větší rajská na kousky
2 lžičky 2 lžičky mexického koření Koření Argentina 10 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
1 balení 1 balení tortil Tortilla pšeničná 450 g
1 lžíce 1 lžíce sójovky Sójová omáčka Tamari 15 ml
3 3 kuřecí prsa na kostky Kuře prso 1050 g
salátová oloupaná okurka na kolečka kolečka Okurka salátová čerstvá
červená a žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá
natrhaný ledový salát Salát ledový čerstvý
jarní cibulku na kolečka kolečka Cibulka jarní čerstvá
velký jogurt (10%) nebo zakysaná smetana Jogurt kravský bílý 3,5%
gervais nebo lučina Sýr gervais 30% t. v s.
po hrstech nasekané bylinky - pažitka, tymián i s kvítky, petrželka, libeček Libeček čerstvý
trochu trochu pepře a soli Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.