Nutriční hodnoty (Nepečený broskvový tvarohový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 307 kJ / 2 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
| Tuky | 124,97 g |
| – nasycené | 75,28 g |
| – nenasycené | 43,64 g |
| –– mononenasycené | 37,79 g |
| –– polynenasycené | 5,84 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 1,44 g |
| Cholesterol | 679 mg |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 310,40 g |
| – cukry | 266,50 g |
| ––– laktóza | 43,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g dětských piškotů | Piškoty | 140 g |
| 800 ml 800 ml kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
| čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce práškové želatiny | Želatina vepřová | 45 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 10 g 10 g čirého dortového želé | Želatina cukrářská |