Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí supreme s bylinkovým máslem a grilovaným chřestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 943 kJ /
3 333 kcal
Bílkoviny338,10 g
– z toho živočišné bílkoviny327,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,64 g
Tuky200,38 g
– nasycené104,79 g
– nenasycené91,69 g
–– mononenasycené80,88 g
–– polynenasycené10,81 g
––– omega 33,24 g
Vláknina25,96 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 851 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy22,22 g
– cukry15,42 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kusy 4 kusy kuřecích prsou s kostí a kůží Kuře prso 1400 g
2 snítky 2 snítky plocholisté petržele Petržel kořenová čerstvá
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce olivového panenského oleje Olej olivový 20 ml
2 snítky 2 snítky oregana Oregano sušené
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
20 ml 20 ml olivového oleje Olej olivový 20 ml
600 g 600 g bílého oloupaného chřestu Chřest zelený čerstvý 600 g
růžový pepř Pepř růžový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.