Nutriční hodnoty (Kuřecí supreme s bylinkovým máslem a grilovaným chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 943 kJ / 3 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 338,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 327,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,64 g |
Tuky | 200,38 g |
– nasycené | 104,79 g |
– nenasycené | 91,69 g |
–– mononenasycené | 80,88 g |
–– polynenasycené | 10,81 g |
––– omega 3 | 3,24 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 851 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 22,22 g |
– cukry | 15,42 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy kuřecích prsou s kostí a kůží | Kuře prso | 1400 g |
2 snítky 2 snítky plocholisté petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce olivového panenského oleje | Olej olivový | 20 ml |
2 snítky 2 snítky oregana | Oregano sušené | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
20 ml 20 ml olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
600 g 600 g bílého oloupaného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 600 g |
růžový pepř | Pepř růžový | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá |