Nutriční hodnoty (Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 838 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 21,50 g |
| – nasycené | 3,16 g |
| – nenasycené | 18,29 g |
| –– mononenasycené | 15,72 g |
| –– polynenasycené | 2,57 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 1,14 g |
| – cukry | 0,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky rib eye steaku (cca á 200 g) | ||
| 2 lžičky 2 lžičky červené curry pasty | Curry pasta | 10 g |
| 100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| bramborové hranolky k podávání | Hranolky fritované |