Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 792 kJ /
667 kcal
Bílkoviny50,85 g
– z toho živočišné bílkoviny39,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,05 g
Tuky11,90 g
– nasycené2,36 g
– nenasycené6,90 g
–– mononenasycené5,46 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,24 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,11 g
Sůl4,90 g
Sacharidy83,40 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor (nejlépe nových) Brambor zimní 500 g
200 g 200 g vařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
2 hrsti 2 hrsti vyloupaného čerstvého hrášku Hrášek zelený
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
cibulková nať Cibulka jarní nať čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.