Nutriční hodnoty (Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 792 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
Tuky | 11,90 g |
– nasycené | 2,36 g |
– nenasycené | 6,90 g |
–– mononenasycené | 5,46 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 83,40 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor (nejlépe nových) | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
2 hrsti 2 hrsti vyloupaného čerstvého hrášku | Hrášek zelený | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |