Nutriční hodnoty (Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 792 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
| Tuky | 11,90 g |
| – nasycené | 2,36 g |
| – nenasycené | 6,90 g |
| –– mononenasycené | 5,46 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 83,40 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor (nejlépe nových) | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
| 2 hrsti 2 hrsti vyloupaného čerstvého hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |