Nutriční hodnoty (Třešňovo - rebarborový sorbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,54 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,69 g |
– cukry | 88,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 300 g |
130 g 130 g oloupané rebarbory | Rebarbora čerstvá | 130 g |
2 plátky 2 plátky z bio citronu | Citrón čerstvý | |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
350 g 350 g vody | Voda | 350 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce rumu (tuzemáku) | Rum | 8.5 ml |