Nutriční hodnoty (Třešňovo - rebarborový sorbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,54 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,69 g |
| – cukry | 88,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 300 g |
| 130 g 130 g oloupané rebarbory | Rebarbora čerstvá | 130 g |
| 2 plátky 2 plátky z bio citronu | Citrón čerstvý | |
| 50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| 350 g 350 g vody | Voda | 350 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce rumu (tuzemáku) | Rum | 8.5 ml |