Nutriční hodnoty (Bělehradský vepřový řízek II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,53 g |
Tuky | 26,16 g |
– nasycené | 12,52 g |
– nenasycené | 12,94 g |
–– mononenasycené | 10,13 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,83 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 - 300 200 - 300 g vepřové kýty - 2 plátky | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
25 g 25 g sádla | Sádlo vepřové | 25 g |
60 g 60 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 60 g |
30 g 30 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 30 g |
10 g 10 g česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 10 g |
400 g 400 g vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |