Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bělehradský vepřový řízek II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 488 kJ /
595 kcal
Bílkoviny10,70 g
– z toho živočišné bílkoviny1,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,53 g
Tuky26,16 g
– nasycené12,52 g
– nenasycené12,94 g
–– mononenasycené10,13 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,83 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 - 300 200 - 300 g vepřové kýty - 2 plátky Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
25 g 25 g sádla Sádlo vepřové 25 g
60 g 60 g rajčat Rajče červené čerstvé 60 g
30 g 30 g čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 30 g
10 g 10 g česneku - dle chuti Česnek čerstvý 10 g
400 g 400 g vařených brambor Brambor zimní 400 g
100 ml 100 ml vývaru Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.