Nutriční hodnoty (Bělehradský vepřový řízek II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,53 g |
| Tuky | 26,16 g |
| – nasycené | 12,52 g |
| – nenasycené | 12,94 g |
| –– mononenasycené | 10,13 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 11,64 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,83 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 - 300 200 - 300 g vepřové kýty - 2 plátky | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 25 g 25 g sádla | Sádlo vepřové | 25 g |
| 60 g 60 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 30 g 30 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 30 g |
| 10 g 10 g česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 10 g |
| 400 g 400 g vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |