Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 461 kJ / 1 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
| Tuky | 76,56 g |
| – nasycené | 34,42 g |
| – nenasycené | 36,62 g |
| –– mononenasycené | 28,67 g |
| –– polynenasycené | 7,96 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 60,70 g |
| – cukry | 2,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g jater | Játra vepřová | 400 g |
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 70 g 70 g slaniny | Špek | 70 g |
| plná lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| plná lžíce lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| cca 1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sušené chilli | Chilli paprička mletá |