Nutriční hodnoty (Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
| Tuky | 18,34 g |
| – nasycené | 8,44 g |
| – nenasycené | 7,28 g |
| –– mononenasycené | 6,02 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 2,15 g |
| Cholesterol | 291 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 33,63 g |
| – cukry | 7,13 g |
| ––– laktóza | 4,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 kusů 8 kusů kuřecích kůží ze stehen | Kuřecí kůže | |
| 1 1 bílý rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mletého masa | Vepřový ořez | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| celý kmín | Kmín |