Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v estragonovo hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 197 kJ / 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 17,50 g |
| – nasycené | 8,38 g |
| – nenasycené | 8,00 g |
| –– mononenasycené | 6,13 g |
| –– polynenasycené | 1,87 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 229 mg |
| Sodík | 593 mg |
| Sůl | 1,49 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
| – cukry | 3,80 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 350 g 350 g kuřecích prsou vykostěných a bez kůže | Kuře prso | 350 g |
| 1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| snítka snítka čerstvého estragonu | Estragon sušený | |
| nastrouhaná kůra z poloviny citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| chuťově neutrální olej | Olej řepkový | |
| cca 4 PL 4 PL smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |