Nutriční hodnoty (Zapečené batáty s tvarůžky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,19 g |
| Tuky | 16,74 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 7,65 g |
| –– mononenasycené | 5,99 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 2,40 g |
| Sůl | 5,75 g |
| Sacharidy | 16,85 g |
| – cukry | 13,86 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 větší batát | Batáty neloupané | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 balení 1 balení syrečků | Tvarůžky | 100 g |
| 8-10 8-10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 270 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bylinky na ozdobení | Petržel nať čerstvá |