Nutriční hodnoty (Ovocné hrníčkové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 327 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,95 g |
Tuky | 10,84 g |
– nasycené | 3,30 g |
– nenasycené | 4,87 g |
–– mononenasycené | 3,45 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 87,93 g |
– cukry | 16,23 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
120-150 g 120-150 g drobného ovoce (rybíz, borůvky, maliny, ostružiny) | Jahody čerstvé | 135 g |
máslo na vymazání hrníčků hrníčků | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání hrníčků hrníčků | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
rozpuštěné máslo na přelití | Máslo kravské |