Nutriční hodnoty (Kapr ve studené houbové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 318 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,20 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 3 lžíce 3 lžíce octa a 4 dl vody | Voda | 54 ml |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g nakládaných hub nebo žampiónů ve sladkokyselém nálevu | Hřib čerstvý | 100 g |
| kelímek kelímek šlehačky | Šlehačka 35% | |
| 2 2 pevná, ale zralá rajčata (nejlépe oloupaná a zbavená semínek) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| citrón na ozdobení | Citrón čerstvý |