Nutriční hodnoty (Kapr ve studené houbové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 318 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 0,44 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,20 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
3 lžíce 3 lžíce octa a 4 dl vody | Voda | 54 ml |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g nakládaných hub nebo žampiónů ve sladkokyselém nálevu | Hřib čerstvý | 100 g |
kelímek kelímek šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 pevná, ale zralá rajčata (nejlépe oloupaná a zbavená semínek) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
citrón na ozdobení | Citrón čerstvý |