Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr ve studené houbové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie318 kJ /
76 kcal
Bílkoviny3,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,88 g
Tuky0,44 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,20 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
3 lžíce 3 lžíce octa a 4 dl vody Voda 54 ml
lžička lžička soli Sůl mořská
100 g 100 g nakládaných hub nebo žampiónů ve sladkokyselém nálevu Hřib čerstvý 100 g
kelímek kelímek šlehačky Šlehačka 35%
2 2 pevná, ale zralá rajčata (nejlépe oloupaná a zbavená semínek) Rajče červené čerstvé 120 g
citrón na ozdobení Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.