Nutriční hodnoty (Pečená kuřecí stehna v hořčičné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 393 kJ / 1 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,51 g |
| Tuky | 150,57 g |
| – nasycené | 49,47 g |
| – nenasycené | 95,42 g |
| –– mononenasycené | 70,58 g |
| –– polynenasycené | 24,84 g |
| ––– omega 3 | 6,91 g |
| Vláknina | 7,68 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,55 g |
| Sacharidy | 91,73 g |
| – cukry | 62,41 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
| 3 PL 3 PL celozrnné hořčice (dala jsem francouzskou) | Hořčice kremžská | |
| 3 PL 3 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1/2 ČL 1/2 ČL soli (podle potřeby můžeme přidat víc) | Sůl mořská | 5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 PL 1 PL vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| brambory | Brambor zimní | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 6 PL 6 PL oleje | Olej řepkový | 66 ml |