Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,18 g |
Tuky | 55,85 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 193,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové noky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjQ4
Moje poznámka
Krémové noky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjQ4
Nejnovější recepty
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 1 hodinou
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 2 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 3 hodinami
Cukeťák II
xSarka před 4 hodinami
Uzená zelňačka
Vašek před 4 hodinami
TOP Banánový chlebík
danila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 5 hodinami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 5 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 8 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi recept,
kremova cesnecka s knedlicky,
gnocchi recepty,
krémová omáčka na noky,
kremove kuře a brokolicove noky,
krémové gnocchi,
gnochi prosciutto,
prosciutto s noky a smetanou,
noky,
salcburské sýrové knedlíčky do polévky,
dýňové noky se šalvějí
Suroviny:
gnocchi,
rajče,
šalvěj čerstvá,
prosciutto,
máslo,
mascarpone,
parmazán
Komentáře (3)