Krémové noky

Suroviny

1 balení gnocchi
1 konzerva rajčat
čerstvá šalvěj
100 g prosciutta crudo
50 g másla
1 mascarpone
strouhaný parmezán (nebo Gran Moravia)

Postup přípravy receptu

  1. Na másle osmažíme prosciutto s nasekanou čerstvou šalvějí a když se zatáhne, přidáme plechovku pokrájených rajčat. Vše necháme probublat, přidáme pár lžic mascarpone a počkáme, až se v omáčce rozpustí.

  2. Mezitím v osolené vroucí vodě uvaříme gnocchi. Uvařené gnocchi přidáme do omáčky.

  3. Podáváme s čerstvě nastrouhaným parmezánem (Gran Moravií) a snítkou šalvěje.

Komentáře k receptu Krémové noky

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Moc se mi to líbí, jen já tady u nás nevidím kořenáč se šalvějí :-(, musela bych dát něco jiného a nevím, jestli by to bylo totéž..

    Odpovědět

Tématické fráze: gnocchi recept kremova cesnecka s knedlicky gnocchi recepty krémová omáčka na noky kremove kuře a brokolicove noky krémové gnocchi gnochi prosciutto prosciutto s noky a smetanou noky salcburské sýrové knedlíčky do polévky dýňové noky se šalvějí