Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,18 g |
Tuky | 55,85 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 193,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové noky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjQ4
Moje poznámka
Krémové noky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjQ4
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47
Plněné sladké broskve
Přidáno 10. 7. 2025 06:08
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená zelňačka
Vašek před 5 minutami
TOP Banánový chlebík
danila před 42 minutami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 44 minutami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 54 minutami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 4 hodinami
Borůvkový koláč z Borovan pro domácí pekárnu
Lidolenka před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 16 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 18 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 19 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 19 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi recept,
kremova cesnecka s knedlicky,
gnocchi recepty,
krémová omáčka na noky,
kremove kuře a brokolicove noky,
krémové gnocchi,
gnochi prosciutto,
prosciutto s noky a smetanou,
noky,
salcburské sýrové knedlíčky do polévky,
dýňové noky se šalvějí
Suroviny:
gnocchi,
rajče,
šalvěj čerstvá,
prosciutto,
máslo,
mascarpone,
parmazán
Komentáře (3)