Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
| Tuky | 105,27 g |
| – nasycené | 48,30 g |
| – nenasycené | 48,58 g |
| –– mononenasycené | 39,47 g |
| –– polynenasycené | 9,10 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 2,59 g |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 51,37 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 70 g 70 g slaniny | Špek | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 300 ml 300 ml drůbežího vývaru (zhruba) | Vývar kuřecí | 300 ml |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |