Nutriční hodnoty (Plněné papriky jako předkrm)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 054 kJ / 3 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
| Tuky | 275,53 g |
| – nasycené | 162,03 g |
| – nenasycené | 101,10 g |
| –– mononenasycené | 89,68 g |
| –– polynenasycené | 11,42 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 8,61 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 9,84 g |
| Sacharidy | 34,85 g |
| – cukry | 21,13 g |
| ––– laktóza | 16,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220 g 220 g syrovátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 220 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce vařená na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 - 200 g 150 - 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 175 g |
| 4 - 5 stroužků 4 - 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 2 konzervy 2 konzervy po 50 g ančoviček s kapary bez nálevu | Ančovičky v oleji | |
| 2 - 3 2 - 3 kávové lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
| cca 10 10 zelených paprik (záleží na velikosti) | Paprika zelená čerstvá |