Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné papriky jako předkrm)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 054 kJ /
3 120 kcal
Bílkoviny123,84 g
– z toho živočišné bílkoviny120,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,87 g
Tuky275,53 g
– nasycené162,03 g
– nenasycené101,10 g
–– mononenasycené89,68 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 30,97 g
Vláknina8,61 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 4,12 g
Sůl9,84 g
Sacharidy34,85 g
– cukry21,13 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g syrovátkového sýra Sýr kravský tvrdý 30% 220 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 vejce vařená na tvrdo Vejce slepičí 280 g
150 - 200 g 150 - 200 g šunky Šunka vepřová vařená 175 g
4 - 5 stroužků 4 - 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
2 konzervy 2 konzervy po 50 g ančoviček s kapary bez nálevu Ančovičky v oleji
2 - 3 2 - 3 kávové lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl, pepř podle chuti Pepř černý
cca 10 10 zelených paprik (záleží na velikosti) Paprika zelená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.