Nutriční hodnoty (Plněné papriky jako předkrm)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 054 kJ / 3 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 275,53 g |
– nasycené | 162,03 g |
– nenasycené | 101,10 g |
–– mononenasycené | 89,68 g |
–– polynenasycené | 11,42 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 8,61 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 9,84 g |
Sacharidy | 34,85 g |
– cukry | 21,13 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g syrovátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 220 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce vařená na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
150 - 200 g 150 - 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 175 g |
4 - 5 stroužků 4 - 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
2 konzervy 2 konzervy po 50 g ančoviček s kapary bez nálevu | Ančovičky v oleji | |
2 - 3 2 - 3 kávové lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
cca 10 10 zelených paprik (záleží na velikosti) | Paprika zelená čerstvá |