Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 648 kJ /
1 589 kcal
Bílkoviny44,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,27 g
Tuky3,34 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené1,15 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,94 g
––– omega 30,10 g
Vláknina38,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy330,05 g
– cukry13,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g pšeničné krupice Krupice pšeničná hrubá 200 g
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku Česnek čerstvý 63 g
2 lžíce 2 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 30 g
1/2 1/2 cibule (nemusí být) Cibule čerstvá 35 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
tuk na smažení (sádlo nebo olej) Olej řepkový
rozpuštěné sádlo na potření (nebo máslo) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.