Nutriční hodnoty (Rajčata s broskvemi a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 314 kJ / 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
| Tuky | 22,88 g |
| – nasycené | 1,61 g |
| – nenasycené | 20,20 g |
| –– mononenasycené | 13,97 g |
| –– polynenasycené | 6,23 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 216 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 22,78 g |
| – cukry | 12,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pevná rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 půlky 4 půlky kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
| Niva podle chuti | Niva 50% t. v s. | |
| 4 lžíce 4 lžíce šťávy z broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
| cca 4-5 cca 4-5 nasekaných lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |