Nutriční hodnoty (Rajčata s broskvemi a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 314 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
Tuky | 22,88 g |
– nasycené | 1,61 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 13,97 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 22,78 g |
– cukry | 12,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 pevná rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 půlky 4 půlky kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
Niva podle chuti | Niva 50% t. v s. | |
4 lžíce 4 lžíce šťávy z broskví | Dužina broskve čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
cca 4-5 cca 4-5 nasekaných lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |