Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulové sušenky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 777 kJ /
1 859 kcal
Bílkoviny6,41 g
– z toho živočišné bílkoviny5,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky179,25 g
– nasycené112,98 g
– nenasycené61,92 g
–– mononenasycené56,92 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,69 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 748 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy52,91 g
– cukry5,10 g
––– laktóza1,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
210 g 210 g změklého másla Máslo kravské 210 g
120 120 moučkového cukru Cukr bílý
250 250 hladké mouky Mouka pšeničná hladká
špetka špetka soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce solamylu Bramborový škrob 45 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 polévková lžíce čerstvé levandule Levandule květ čerstvý
kůra z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.