Nutriční hodnoty (Levandulové sušenky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 777 kJ / 1 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 179,25 g |
– nasycené | 112,98 g |
– nenasycené | 61,92 g |
–– mononenasycené | 56,92 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 52,91 g |
– cukry | 5,10 g |
––– laktóza | 1,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
210 g 210 g změklého másla | Máslo kravské | 210 g |
120 120 moučkového cukru | Cukr bílý | |
250 250 hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 polévková lžíce čerstvé levandule | Levandule květ čerstvý | |
kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |