Nutriční hodnoty (Kremrole s borůvkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 006 kJ / 3 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,29 g |
Tuky | 175,13 g |
– nasycené | 102,32 g |
– nenasycené | 62,32 g |
–– mononenasycené | 48,36 g |
–– polynenasycené | 13,96 g |
––– omega 3 | 1,77 g |
Vláknina | 39,78 g |
Cholesterol | 967 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 253,14 g |
– cukry | 47,88 g |
––– laktóza | 23,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g másla + na potření trubiček | ||
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
120 ml 120 ml kefíru | Kefír | 120 ml |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
400 g 400 g žervé | Žervé | 400 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
4-5 lžic 4-5 lžic hustého borůvkového džemu | Džem ze směsi ovoce | 67.5 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |