Nutriční hodnoty (Masová bašta z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 591 kJ / 1 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,06 g |
| Tuky | 61,41 g |
| – nasycené | 6,93 g |
| – nenasycené | 47,45 g |
| –– mononenasycené | 34,58 g |
| –– polynenasycené | 12,86 g |
| ––– omega 3 | 3,76 g |
| Vláknina | 28,12 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 175,50 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g vepřového masa ( může být i kuřecí ) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 4 PL 4 PL oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská |