Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát 5x podruhé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 360 kJ /
564 kcal
Bílkoviny18,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,97 g
Tuky27,05 g
– nasycené2,44 g
– nenasycené23,60 g
–– mononenasycené16,00 g
–– polynenasycené7,60 g
––– omega 31,85 g
Vláknina43,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy41,75 g
– cukry32,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
žluté fazolky Fazolky čerstvé
uvařená hnědá čočka (nebo v konzervě) Čočka hnědá neloupaná
cherry rajčata Rajčata cherry
nakládané okurky Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
200 g 200 g fazolek Fazolky čerstvé 200 g
1 1 menší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kopr Kopr nať čerstvý
500 g 500 g fazolek Fazolky čerstvé 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
kopr (nebo cibule) Kopr nať čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
2 díly 2 díly zelených fazolek Fazolky čerstvé
1 díl 1 díl žlutých fazolek Fazolky čerstvé
snítka snítka saturejky Saturejka sušená
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana (nebo bílý jogurt) Smetana kravská zakysaná 12%
strouhaná niva Niva 50% t. v s.
špetka špetka pepře Pepř černý
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
fazolové lusky Fazolky čerstvé
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
jablečný ocet Ocet jablečný
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice Hořčice dijonská 5 g
sůl Sůl mořská
vejce na tvrdo na ozdobu Vejce slepičí
rajče na ozdobu Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.