Nutriční hodnoty (Fazolkový salát 5x podruhé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,97 g |
Tuky | 27,05 g |
– nasycené | 2,44 g |
– nenasycené | 23,60 g |
–– mononenasycené | 16,00 g |
–– polynenasycené | 7,60 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 43,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 41,75 g |
– cukry | 32,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
žluté fazolky | Fazolky čerstvé | |
uvařená hnědá čočka (nebo v konzervě) | Čočka hnědá neloupaná | |
cherry rajčata | Rajčata cherry | |
nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
kopr (nebo cibule) | Kopr nať čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 díly 2 díly zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
1 díl 1 díl žlutých fazolek | Fazolky čerstvé | |
snítka snítka saturejky | Saturejka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
zakysaná smetana (nebo bílý jogurt) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
strouhaná niva | Niva 50% t. v s. | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
fazolové lusky | Fazolky čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
jablečný ocet | Ocet jablečný | |
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
vejce na tvrdo na ozdobu | Vejce slepičí | |
rajče na ozdobu | Rajče červené čerstvé |