Nutriční hodnoty (Špíz ze sumečka afrického)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 852 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,57 g |
Tuky | 75,50 g |
– nasycené | 20,83 g |
– nenasycené | 52,60 g |
–– mononenasycené | 32,23 g |
–– polynenasycené | 20,37 g |
––– omega 3 | 3,65 g |
Vláknina | 18,91 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 16,80 g |
Sacharidy | 49,58 g |
– cukry | 22,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g filetů sumečka afrického | Sumeček filet | |
2 nožičky 2 nožičky klobásy (nebo frankfurtské párky) | Klobása | 440 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
olej | Olej řepkový | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pepře | Pepř černý | 3.75 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 stroužek 1 stroužek prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |