Nutriční hodnoty (Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 040 kJ / 1 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,93 g |
| Tuky | 33,51 g |
| – nasycené | 8,10 g |
| – nenasycené | 16,65 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 2,62 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 28,48 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 469 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 107,70 g |
| – cukry | 34,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové plece (nebo krkovice) | Vepřová plec | 750 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2-3 2-3 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 velká masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 hrsti 2 hrsti zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 200 g 200 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| čerstvá saturejka | Saturejka sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 lžička koření čubrica (lze vynechat) | Čubrica | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |