Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně po frankfurtsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,71 g |
| Tuky | 55,27 g |
| – nasycené | 24,78 g |
| – nenasycené | 24,62 g |
| –– mononenasycené | 14,94 g |
| –– polynenasycené | 9,68 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 23,65 g |
| – cukry | 4,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
| 4 nožičky 4 nožičky párku | Párek vepřový | 160 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka sušeného česneku | Česnek sušený | |
| 1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| olej | Olej řepkový |