Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se zelím a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 690 kJ / 4 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 203,75 g |
– nasycené | 14,45 g |
– nenasycené | 180,53 g |
–– mononenasycené | 126,93 g |
–– polynenasycené | 53,60 g |
––– omega 3 | 16,43 g |
Vláknina | 44,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64,36 g |
Sůl | 160,65 g |
Sacharidy | 735,00 g |
– cukry | 711,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg ředkviček | Ředkvička čerstvá | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 500 g |
1/4 kg 1/4 kg cuket | Cuketa čerstvá | 250 g |
1/4 kg 1/4 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
4 lžíce 4 lžíce soli | Sůl mořská | 60 g |
1 1 vody | Voda | |
650 g 650 g cukru | Cukr bílý | 650 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 balíček 1 balíček Deka | Sůl mořská | 100 g |