Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se zelím a ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 690 kJ /
4 945 kcal
Bílkoviny22,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky203,75 g
– nasycené14,45 g
– nenasycené180,53 g
–– mononenasycené126,93 g
–– polynenasycené53,60 g
––– omega 316,43 g
Vláknina44,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64,36 g
Sůl160,65 g
Sacharidy735,00 g
– cukry711,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg bílého zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
1/2 kg 1/2 kg ředkviček Ředkvička čerstvá 500 g
1/2 kg 1/2 kg paprik Paprika bílá čerstvá 500 g
1/4 kg 1/4 kg cuket Cuketa čerstvá 250 g
1/4 kg 1/4 kg mrkve Mrkev čerstvá 250 g
4 lžíce 4 lžíce soli Sůl mořská 60 g
1 1 vody Voda
650 g 650 g cukru Cukr bílý 650 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1 balíček 1 balíček Deka Sůl mořská 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.